Hvem er vi?

Om os

Hos DKbad har vi dedikerede medarbejdere der har lyst til at gøre en forskel. Vi er dedikeret til at gøre

hverdagen mere behagelig for badeværelsebrugere med en dansk produktion af arkitekt designet præfabrikerede badeværelser.

R&D foregår i tæt samarbejde med E+N arkitektur (her skal vi henvise til deres hjemmeside) og her er der flere teams der stiller skarp ind på at skabe den rigtige løsning.

Vi tænker bæredygtigt og er en del af den grønne omstilling. Badeværelserne bygges efter gældende krav og normer, således vi kan leve op til forventningerne om et funktionelt badeværelse med en lang levetid.

Vi tror på, at nærmarkederne er de bedste samarbejdspartnere, lokal arbejdskraft, lokale leverandører, forsyningskæder der er der når vi har brug for dem, således kvaliteten og leveringstiden overholdes.

Vi tænker bæredygtig transport, vi ligger tæt på E45 og producerer i Aarhus så ledes vi har fleksible logistiske muligheder for en sikrer og hurtig transport direkte til byggepladsen.

Mød vores team

Vores talentfulde medarbejdere skaber hvert eneste badeværelse fra bunden og sætter en ære i at levere badeværelset til tiden i aftalt kvalitet.

Frederik

Mette

Simon

Anders

DKbad søger håndværkere og ufaglærte til vores produktion