Bæredygtige badekabiner - ECO

Spildprocenterne er stærkt reduceret ved af bygge i præfabrikeret og med opmærksomhed på miljøet og lokalområdet, har vi besluttet at producer i Aarhus. Vi fremmer aktivt genanvendelighed og minimerer overskudsmaterialer ved at have et stort fokus på bæredygtighed i hele levetiden.

Funktionalitet og smarte planløsninger i badeværelset har høj prioritet, og vi mener godt det kan indgå i en konstruktion, hvor vi tænker bæredygtigt.

Forsyningskæden og samarbejdspartnere er fra nærområderne i Europa og alle leverandører forpligter sig til at overholde danske normer og andre forpligtende aftaler.

LCA

Vi vil være med til at tage ansvar for fremtiden og være en god repræsentant for de næste generationer.

Hos DKbad tænker vi bæredygtigt, og vi kan nu dokumenter vores C02 forbrug på at bygge en badekabine, da vi har fået udarbejdet en screenings LCA efter ISO14044.

Men vi er ydmyge og vi vil forsat tænke bæredygtigt, da vi mener vi kan gøre det endnu bedre. Nye teknologier, nye og bedre materialer samtidig med at arbejdsmiljøet forbedres, alt sammen kan det medvirke til at bæredygtigheden bliver i fokus.

Vores samlede C02 forbrug er beregnet til 5,8 kg Co2/m2 og må siges at ligge i den pæne ende, et resultat som vi er stolte af.

Med et vidtgående hensyn til miljø og klima tror vi på, at vi kan gøre det endnu bedre, måske nå ned på 3 kg Co2/m2, men det vil kun fremtiden vise, hvis vi tænker bæredygtigt.

 

Ved valg af en badekabine fra DKbad får du et badeværelse, hvor der er tænkt over bæredygtigheden.

Har du nogle spørgsmål?